Hang-Kép Házimozi Stúdió | Címünk: 4400 Nyíregyháza, Új utca 28/B. | Tel./Fax: 06-42/504-326 | Mobil: 06-20/218-4257

Termék keresése

Jacob Jensen Vezeték nélküli ajtócsengő/ USB változat

db
29 990 Ft


 Hinnénk, hogy e hagyományosan, minden otthon kötelező tartozékaként létező tárgy is lehet újszerű és izgalmas? Hogy ebbe is lehet szépséget, harmóniát és rafinériát belevinni - nos a Jacob Jensen által tervezett ajtócsengő erre ékes bizonyíték!
Rádiófrekvenciás működés, 150 méteres hatótávolság. Nincs zsinór, nincs kőműves és villanyszerelő. A központi készülék tehető falra, de önállóan is a lakás bármelyik pontjára. 5 speciáiisan alkotott, polifónikus csengő hang és két fajta hangerőszint állítható be. Sőt, az USB-s változaton mi magunk alkothatunk tetszés szerint csengőhangokat! A központi egység igény esetén több csengőt képes kezelni. Akár az egyes csengőkhöz önállóan is beállítható egy-egy hang. Az egyiken a klasszikus ódon városháza harangjának a hangja szólal meg, míg a másikon maga Jacob Jensen kopogtat be egy klasszikus ódon faajtón.

A Jacob Jensen Design több, mint 50 éve ismert minimalista és ultramodern stílusáról, a hatvanas évek óta formálja vágyainkat és elvárásainkat a mindennapi használati tárgyak és a zenei rendszerek külső megjelenése tekintetében.

Jacob Jensent időtlen alkotásai nemzetközileg elismert klasszikussá emelték, New Yorkban, a Modern Művészetek Múzeumában 16 alkotása látható ma is az állandó kiállításon.  Zenei termékeket a Bang & Olufsen és Tangent Audio cégek számára tevezett.

Képek

Kapcsolódó termékek