Hang-Kép Házimozi Stúdió | Címünk: 4400 Nyíregyháza, Új utca 28/B. | Tel./Fax: 06-42/504-326 | Mobil: 06-20/218-4257

Termék keresése

Kedvezmények

Webáruházunk számos kedvezményt kínál vásárlóinknak:

1. Választható Kedvezmény - egyes termékeknél

A kedvezményt a - kedvezmény - legördülő/kinyíló menüben tudja kiválasztani.

Ha a választott kedvezmény százalékos árengedmény, akkor a vásárlás pontos összegét egy általunk küldött visszaigazoló e-mail fogja tartalmazni.

2. Árengedmény - más termékkel együtt rendelés esetén

Egyes termékeket jelentős árengedménnyel lehet megrendelni, amennyiben a termék ismertetőjében feltüntetett feltételekkel más termékkel együtt rendeli meg. Pl. erősítőt vagy mélyládát kedvezményesen veheti meg - ha legalább 60.000 Ft értékben rendel hozzá hangfalat, vagy hangfalszettet.

Ekkor az árengedményt, illetve a vásárlás végösszegét egy általunk küldött visszaigazoló e-mail fogja pontosan tartalmazni.

3. Választható kedvezmény mindkét termék esetén

Ha úgy állítja össze a házimozi vagy hifi csomagját, hogy abban a hangfal és az erősítő is megrendelhető kedvezménnyel, akkor azok ebben az esetben összeadódnak, azaz mindkét termék kedvezményével élhet. Pl. erősítőt vásárol - árengedménnyel - egy hangfallal, amihez kedvezményként kábelt kap ajándékba.

4. Csomagárak

A csomagárak jellemzően két, vagy több terméket "csomagolnak össze". Tipikus esete az 5.1 hangfalszett. Ekkor az ár kedvezőbb mintha a vásárló állít össze magának csomagot az adott termékekből. Kérjük rendelése leadása előtt nézze meg csomagár lehetőségeinket, mert nem tudjuk garantálni, hogy ezt mi megtesszük.

5. Választható mélyláda vagy házimozi erősítő

Házimozi csomagjaink többségénél a vásárló tud választani a csomagban megadott 2 vagy 3 mélyládából és/vagy 2 vagy 3 házimozi erősítőből.

Ezt a hozzáadott termék neve melletti karika kipipálásával teheti meg. Ekkor a csomag ára automatikusan módosul(nő- vagy csökken).

A kosár is fogja tartalmazni a pontos végösszeget.

6. Kapcsolódó termék kedvezménye

Sok termék esetében az áruház lehetőséget ad a termék lap alján felkínált - Kapcsolódó termékek - kedvezőbb árú megrendelésére.

Pl. hangfalkábelt kedvezőbb áron vehet hangfalhoz. Amennyiben a lap alján található terméket/termékeket rendeli meg, akkor azok értékét a kosár a kedvezményes áron számolja.

Amennyiben a kedvezménnyel felajánlott terméket (pl. hangfalkábelt) más színben rendeli meg, akkor a kedvezményt a kosár nem számolja.

Ekkor az árengedményt és a vásárlás végösszegét egy általunk küldött visszaigazoló e-mail fogja pontosan tartalmazni.

7. Extra Akció

Extra akciós termékeinket piros zászlócskával jelöljük.

Ezek a termékek sok esetben bontott, bemutatótermi darabok, amiket a termék leírásában jelölünk. Kérjük rendelése előtt győzödjön meg a választott termék leírásában erről!

8. Kedvezmények Facebook oldalainkon, vagy Hírleveleinkben

Egyedi akciók, kiárusítások, jeles vásárlási időszakok (pl. Black Friday) során egyes termékekek ezen csatornákon kedvezménnyel kínálunk.

Javasoljuk kövessen bennünket, így nem marad le az extra lehetőségekről!

9. Egyedi ajánlatkérés

Vásárlóinknak van lehetősége egyedi árak kérésére az alábbiak figyelembe vételével:

  • Korábban már tőlünk vásárló ügyfeleknek egyedi mérlegelés alapján tudunk finomítani árainkon, akár az akciós árakat is beleértve.
  • Olyan érdeklődőknek, akik még korábban nem vásároltak tőlünk, a terméknél megadott kedvezményeken túl csak nagyon indokolt esetben tudunk további árengedményre lehetőséget biztosítani. De ez csak akkor jöhet egyáltalán szóba, ha a vásárolt csomag értéke meghaladja a 250.000,- forintot.
  • Mivel el szeretnénk kerülni a fölösleges levelezési köröket és az árvadászokat, mi nem adunk meg egyedi árakat, hanem megadjuk a lehetőséget az érdeklődőnek erre! Azaz, azt kérjük az ilyen igényt megfogalmaző érdeklődőtől, Ő küldje el nekünk a megvásárolni kívánt termék/csomag egyedi árjavaslatát. Mi azt mérlegeljük és válaszolunk.

10. Ingyenes szállítás

Áruházunk minden 5 900.- Ft kosárérték feletti megrendelést díjmentesen szállít az ország teljes területére.

Amennyiben más országba kéri a megrendelt terméket, kérem egyeztessen velünk, mert ebben az esetben országonként eltérő szállítási költséget kalkulálunk.