Hang-Kép Házimozi Stúdió | Címünk: 4400 Nyíregyháza, Új utca 28/B. | Tel./Fax: 06-42/504-326 | Mobil: 06-20/218-4257

Termék keresése

Fantasztikus ajánlat a Cyrus Audio-tól!

Cyrus One + Chromecast Audio + TIDAL HiFi csomag


A Cyrus Audio és a TIDAL közösen az Ön otthonában is elérhetővé teszi a magas hangzáshűségű digitális zenei felvételek élvezetét!

Egy meghatározott időtartamra a Cyrus a zeneszeretők és a szaksajtó által egyöntetűen kiváló terméknek tartott Cyrus ONE erősítő mellé egy Chromecast® Audio digitális adatfolyam kezelő eszközt csomagol, amely segítségével minden további eszköz nélkül élvezheti a készülék vásárlója a HiFi digitális adatfolyam nyújtotta előnyöket és élvezeteket a csomag megvásárlásával.


Ezzel az új Cyrus csomaggal a zeneszeretők valódi HiFi minőségben hallgathatják a digitális adatfolyamokat otthonukban a csúcskategóriás HiFi erősítőjükön keresztül. Ehhez csak egy megfelelő minőségű hangsugárzó part kell csatlakoztatniuk a Cyrus ONE erősítőhöz, be kell dugniuk a Chromecast egységet az erősítő megfelelő bemenetére, majd néhány egyszerű beállítási lépéssel el kell végeznie a rendszer beállítását. Ezután a teljes rendszer igen egyszerűen az okostelefonról, vagy táblagépről vezérelhetővé válik.            


 


További részletek olvashatók›››


http://aida-audio.hu/hirek/cyrus-one-chromecast-audio-tidal-hifi-csomag


Az erősítő nálunk meghallgatható!


http://www.hangkepstudio.hu/bluetooth/bluetooth-kepes-sztereo-erosito/cyrus-one-sztereo-erosito-ajandek-4-honap-tidal-elofizetes/


Vásárolja meg sztereó rendszerben!


http://www.hangkepstudio.hu/sztereo/sztereo-rendszer/cyrus-one-sztereo-erosito-elipson-prestige-facet-14f-hangfal-szettben/