Hang-Kép Házimozi Stúdió | Címünk: 4400 Nyíregyháza, Új utca 28/B. | Tel./Fax: 06-42/504-326 | Mobil: 06-20/218-4257

Termék keresése

Fatman Fatfones fülhallgató NEW version!

pár
6 490 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető.


Fatman Fatfones referencia fülhallgató

A TL Audio a világ egyik vezető professzionális csöves felszereléseket és kiegészítőket gyártó vállalkozása, termékeit a világ számos vezető producere és zenésze használja zenei stúdiókban, zenei utómunkálatokhoz, illetve élő zenei koncerteken. A híres TL Audio hangzás az elmúlt 15 évben az egész zenei ipart áthatotta. 

Most pedig a TL Audio Fatman terméke ismét igazi csúcsminőségű hangzást hoz el Önnek, a zene szerelmesének.

A "cool" megjelenés és a professzionális audiótechnika egyesítésével a Fatman Fatfones Reference fülhallgatói lehetővé teszik az Ön számára a kiterjedt, tartós zenei élményt anélkül, hogy a fülét károsítaná. 

A hangos zene hosszú távú hallgatása veszélyes és a füleket tartósan, visszafordíthatatlanul károsíthatja. 

Mivel az Ön hallása nagyon értékes, mi segíteni kívánunk Önnek, hogy a dús hangzást egy életen át élvezhesse.

A Fatman Fatfones fülhallgatókban alkalmazott megoldást először - a fejlesztésbe fülészeti szakembereket bevonva - zenészeknek és forma 1-es pilótáknak gyártott monitor fülhallgatókban alkalmazták.

A különleges Fatfones füldugók kialakításuknak köszönhetően anatómiailag tökéletesen illeszkednek a fülbe.

Ez azt jelenti, hogy hatékonyan kizárják a háttérzajokat, mint a repülők, vonatok közlekedési zajai, egyben közelebb vezetik a hangot a dobhártyához, lehetővé téve így, hogy ugyanazt a hangerő élményt alacsonyabb hangerőn érhesse el.

Ez a megoldás óvja a füleit, és látványosan csökkenti a halláskárosodás veszélyét.

A Fatman Fatfones fülhallgatók hallástani és audiológiai előnyein túl, nagyon pontosan és kényelmesen illeszkednek a fülbe, lehetővé téve, hogy a fülhallgató stabilan illeszkedjen a használó fülébe, viselője szinte bármilyen tevékenység közben viselheti: a kocogástól a kerékpározáson át a munkába menetelig.

A füldugók 3 méretben állnak rendelkezésre, a kutatások alapján a használók 99%-a esetében az egyik méret tökéletes illeszkedést biztosít. 

Bár a Fatfones fülhallgató határozottan biztonságosabb a hagyományos fülhallgatóktól, használatakor járjon el óvatosan, és ne hallgassa a zenét hosszú perióduson át hangosan!

3 méretű füldugóval kapható

Kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fülbe.
A speciális füldugók közelebb vezetik a hangot, de ugyanakkor a készüléket halkabban kell hallgatni, így óvja a fület, és a lejátszó készülék élettartamát, növeli a lejátszási időt.
Részletgazdag hangzás.
Formabontó, vagány kivitel.

Képek